Keresés az oldalon:

 

A pikkelysömör biológiai kezeléséről

A psoriasisosra hajlamos beteg sajátságos biológiai válaszát módosító biológiai terápia (“Biologic Response Modifier”, BRM) nagy előrelépés, új lehetőség  a psoriasis kezelésében.

bővebben...

Daivobet kenőcs

 A Daivobet kenőcs a pikkelysömör (pszoriázis) kezelésére alkalmas gyógyszer, hatóanyagként gyulladáscsökkentő hatású betametazont és a D-vitaminnal rokon kálcipotriolt tartalmaz.

bővebben...

Biológiai terápiás centrumok Magyarországon

Magyarországon pikkelysömör és pikkelysömörhöz társuló ízületi gyulladás esetén biológiai terápiát csak az erre feljogosított és kijelölt terápiás központok végezhetik.

bővebben...

Sanatopic

A bőr saját természetes vízmegkötő anyagával azonos hatóanyagot tartalmazó hidratáló krém, mely segít pótolni a bőr elvesztett zsír- és nedvességtartalmát.

bővebben...

Újabb, psoriasisra hajlamosító genetikai rizikófaktor

(2009. 02. 05.) Újabb, psoriasisra hajlamosító genetikai rizikófaktort vizsgált egy nemzetközi munkacsoport. A Nature Genetics cikkét Dr. Berecz Margit ismerteti.

bővebben...

Harkányi Zsigmondy Vilmos Gyógyfürdőkórház

A Harkányi Zsigmondy Vilmos Gyógyfürdőkórház a harkányi gyógyvíz egyedülálló hatását és a korábban működtetett psoriasis-osztály kedvező tapasztalatait hasznosítva ismét fogad pikkelysömörben szenvedő betegeket.

bővebben...

FÉNY-FÜRDŐ Bőrgyógyászati Centrumok (Tomesa)

A FÉNY-FÜRDŐ magyarországi centrumaiban mindenki számára elérhető a szinkron fény-fürdő kezelés, mely mesterséges úton, a holt-tengerihez hasonló körülményeket teremt.

A kezelés a Holt-tengeri sós vízben való fürdés közben speciális UV lámpával hozza létre a természetes napsugárzás gyógyításban hasznos komponensét.

bővebben...

Daivonex kenőcs

A DaivonexR évtizedek óta az első olyan psoriasis elleni kenőcs Magyarországon, amely az eddigiekhez képest teljesen új hatóanyagot tartalmaz. A gyógyszer a természetes D3 vitamin származéka. Az aktív D3 vitamin napfény hatására képződik a bőrben. A kalcium-anyagcserére gyakorolt hatása jól ismert, ezért régóta használják különféle csontbetegségek gyógyítására.

bővebben...

AHAVA - Holt-tengeri termékek

A Holt-tenger egyedülálló hatását, mint az egészség és szépség forrását már az ókorban is ismerték. Az éghajlat és a geológiai erők hatására a Holt-tenger területe a kor egyik fő gyógyászati és kozmetikai nyersanyagforrásává vált. A tenger szintje alatt 400 méterrel húzódó vízfelületével a Holt-tenger a Föld legalacsonyabban fekvő pontja. Több mint 30%-os ásványi anyag tartalma tízszeresen felülmúlja a többi tengerét.

bővebben...

Psoratinex (korábban Dr. Michael's termékcsalád)

A Psoratinex (korábban Dr. Michael's) termékcsaládot Dr. Michael Tirant fejlesztette ki. Törekvése arra irányult, hogy a készítményekhez természetes anyagokat használjon fel.

Az eddigi vizsgálatok szerint a Psoratinex (korábban Dr. Michael's) termékcsalád enyhe és középsúlyos psoriasisban jó hatásúnak bizonyult.

bővebben...

<< Előző 1 2 Következő >>

Támogatás
Kérjük segítse a Magyar Psoriasis Alapítványt személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlásával.

Adószámunk: 18236820-1-41
Kapcsolat
Telefon:
(06-1) 218-8110
Telefax:
(06-1) 218-8120
E-mail:
alapitvany@psoriasis.hu


A honlapot készítette: Varga Bálint